Online telefooncentrale

Voor bedrijven als marketingbureaus, de uitzend- en recruitmentbranche en nog vele andere, is een online telefooncentrale misschien wel het ideale middel om in jou telefonie behoeften te voorzien. Voor dergelijke bedrijven is telefonie erg belangrijk en het is iets waar dagelijks veel gebruik van wordt gemaakt. Dat gaat in veel gevallen nog via een ‘ouderwetse’ telefooncentrale, maar het kan nu ook anders. Talk REX biedt klanten een lange termijn oplossing waarbij telefonie meegroeit met het bedrijf. Wij introduceren je graag aan de wereld van de telefooncentrale software.

Meer informatie?

Bel +31 (0)40 782 02 20

De online telefooncentrale met de softphone van Talk REX

De telefooncentrale van Talk REX bestaat uit software die je op de computers binnen het bedrijfsnetwerk kunt laten installeren. Bij veel bedrijven wordt er nog gebruik te maken van een telefooncentrale of een VoIP systeem. Het nadeel van deze systemen is dat de aanbieders hiervan vaak beperkte kennis hebben van de techniek zodat het vaak lang duurt wanneer het systeem een keer niet werkt. Bij Talk REX vervangen we deze ‘dinosaurussen’ uit het telefonietijdperk door geavanceerde software te gebruiken. Voor een online telefooncentrale hoef je geen extra verbindingen in het netwerk aan te laten leggen en wanneer je bedrijf groeit, groeit de telefooncentrale software gewoon mee.

Wil je meer weten over Talk Rex?

We beantwoorden je vragen graag!

Contact opnemen voor meer informatie

Bij Talk REX begrijpen wij dat er bij een investering in een online telefooncentrale iets groots op je af komt en daarom leggen wij je graag meer uit over de voordelen van onze telefooncentrale software. Om je van een goed advies te kunnen voorzien zouden wij graag van je vernemen wat de huidige situatie is. Daarom willen wij je graag uitnodigen om ons te bellen. Dat kan op telefoonnummer 040-7820220.