Mogelijkheden

De mogelijkheden van REX

REX is een software oplossing om alle vaste zakelijke telefonie op een eenvoudige en leukere manier af te handelen en in te richten. Het is zo ontwikkeld dat het snel is op te zetten en aan te passen naar de behoefte van jouw organisatie waardoor het als maatwerk voelt. Telefonie op een nieuwe manier met een betere bereikbaarheid en klantervaring.

Dashboard

Een duidelijk overzicht van gemiste oproepen, terugbel afspraken en frequent gebelde contacten.

Live activiteiten overzicht

Zien wie er belt en beschikbaar is, duur van gesprekken en overzicht van de beschikbaarheid van gebruikers.

Notities

Voor, tijdens en na een gesprek notities aanmaken en per mail doorsturen.

Data verrijking

Eenvoudig data verzamelen van contactpersonen en naar eigen wensen inrichten.

Live validatie

Iedere maand worden nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in Talk REX doorgevoerd. Ieder bedrijf kan hier meteen gebruik van maken, zonder dat je daar extra voor gaat betalen.

Callbacks

Plan een terugbelafspraak in voor jezelf of iemand anders, met een korte notitie als begeleiding.

Soft- en hard phone

Bellen via de browser of vaste telefoontoestellen.

Incoming call

Iedere maand worden nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in Talk REX doorgevoerd. Ieder bedrijf kan hier meteen gebruik van maken, zonder dat je daar extra voor gaat betalen.

Openingstijden en voicemail

Altijd bereikbaar binnen en buiten openingstijden.

Wij van REX houden ervan om slimme dingen te ontwikkelen waar ook jij profijt van zult hebben

Ben je enthousiast geworden over de vele mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over wat REX jou te bieden heeft. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Eindhoven.

Figuur 1 is een schematisch overzicht van de componenten waar REX uit bestaat. Met de ‘REX Web Interface’ en de ‘Office Phonelines’ kan je eenvoudig telefoongesprekken op een professionele wijze afhandelen. De ‘REX Web interface’ biedt ook het dashboard voor het management om de activiteiten van de gebruikers te monitoren en geeft eenvoudig eigen beheer over gebruikers, (inkomende)lijnen en statistieken.

Een complete software oplossing

REX is een complete software oplossing voor ieder apparaat dat voorzien is van een fatsoenlijke internetbrowser, internetverbinding en goed geluid. Kies je voor REX, dan hoeft er geen software geïnstalleerd te worden of geïnvesteerd te worden in extra apparatuur.

Op dit moment is de ondersteuning van REX het meest volledig in de meest recente versie van de Google Chrome browser, maar ook Firefox is een geschikte browser voor onze software. Heb je Google Chrome? Hier is zelfs een extensie voor beschikbaar.

Bel je liever met je eigen vaste of draadloze telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Met REX is het mogelijk IP toestellen volledig te integreren met de software. Zo heb je alle gemakken van de software en toch de vertrouwde hoorn in handen.

Wil je meer weten over Talk Rex?

We beantwoorden je vragen graag!

Jouw mening is belangrijk

Wij vinden jouw mening belangrijk! Iedere maand wordt REX uitgebreid met nieuwe functionaliteiten waar klanten om vragen. Niet omdat het incompleet is, maar omdat zij geïnspireerd raken van de mogelijkheden die REX biedt waar wij graag op inspelen. Heb jij een suggestie voor ons? Bij een aanvraag kijken wij of dit voor meerdere klanten geldt en of het interessant is om dit voor alle klanten beschikbaar te maken. Om de verrassing compleet te maken, wordt algemene functionaliteit automatisch beschikbaar zonder dat daar meer voor betaald hoeft te worden. Heb je specifieke wensen? Wij vinden altijd een passende oplossing. Dat is het leuke van software ontwikkelen, de mogelijkheden zijn eindeloos en geen uitdaging is te groot voor REX.

Krijg inzicht in je telefoongebruik en mis geen oproepen meer. En dat alles in een zelf ingerichte omgeving. Dat is wat wij jou beloven.