Aanpak & Realisatie

Aanpak & Realisatie

REX regelt binnen enkele minuten de telefonie binnen jouw bedrijf. Wij maken een eigen REX omgeving aan voor jou zodat je alles zelf in kunt richten hoe jij het voor ogen hebt. In deze omgeving kan je heel gemakkelijk zelf accounts aanmaken en de instellingen naar behoefte aanpassen.

De REX omgeving kan binnen enkele minuten en daarmee ruim voor daadwerkelijk ingebruikname opgeleverd worden. Hiermee kunnen alle gebruikers alvast met REX testen en zo de computers, browser versie, microfoon en het geluid controleren.

Bestaande hardware configureren met REX

Eventueel gewenste hardware wordt vooraf door REX geconfigureerd en getest in samenwerking met de eigen REX omgeving. Hierdoor kan de hardware met REX werken volgens het principe “uitpakken en inprikken”. Soms laat het huidige interne netwerk dit niet toe en zal REX iets worden aangepast aan de situatie. Hierbij is het wenselijk dat iemand met kennis van het interne netwerk beschikbaar is voor vragen van REX of om aanpassingen aan de instellingen van het netwerk te verrichten.

Wil je meer weten over Talk Rex?

We beantwoorden je vragen graag!

Overname van bestaande nummers

Bij het overnemen van bestaande nummers is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met afgesproken overname termijnen. Voor de overnamedatum wordt alles vooraf in overleg naar wens ingesteld. De huidige leverancier zal tijdens de overname termijn in veel gevallen contact opnemen om te controleren of de overname correct is. Op de geplande dag zal er contact zijn om het exacte moment af te stemmen en zal REX de portering pas daadwerkelijk doorvoeren zodra jullie er klaar voor zijn. Uiteraard blijft de huidige telefonie werken totdat REX is ingesteld zodat er geen enkel gesprek gemist wordt. Ook is het mogelijk om nieuwe lokale nummers of een nummerblok van opvolgende nummers bij REX aan te vragen. Dit is op ieder moment aan te vragen en werkt direct.

Ben je benieuwd hoe REX precies in elkaar zit om daarna te beslissen of het echt iets voor jouw bedrijf is? Vraag vandaag een proefaccount aan en maak kennis met REX.